0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργος... Ευχαριστώ παντως!
Το είχα πάρει κι εγώ στις διακοπές μου φέτος μαζί με το Duro. Αγαπημένο το 5610 κ αξιόπιστο..Βλέπω ότι του έχεις βάλει μπρασελε. Είναι το αυθεντικό; Επίσης παρατηρώ την μπαταρία στο Μ που σημαίνει ότι δεν βλέπει πολύ φως. Ανέβηκε η στάθμη σήμερα; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Dimitris Real στις Αύγουστος 30, 2020, 14:03:56 μμΣήμερα παίζει μετακίνηση - μεταφορά επίπλων, ξεσκαρτάρισμα κτλ. Ώρα G-ShockM5610 με μπρασελε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)απο ποιο μοντελο ειναι;;;;απο που το πηρες;;;ποσο το πηρες;;;δεν ξερω αν το χεις καταλαβει, αλλα μ ενδιαφερει επίσης, βλέπω οτι εχει πέσει στο M.... να το φοράς ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα παίζει μετακίνηση - μεταφορά επίπλων, ξεσκαρτάρισμα κτλ. Ώρα G-Shock
https://www.ebay.co.uk/itm/SALE-Combi-Bracelet-to-fit-G-Shock-GA-2100-DW-6900-DW9600-DW5600-GW-M5610/283829000168?hash=item421586d7e8:g:pWQAAOSwZ41efgF8Παραγγελία από eBay η οποία άργησε πολύ να εκτελεστεί και πήρα τα λεφτά μου πίσω...ύστερα από λίγες ημέρες παρέλαβα το μπρασελέ δωρεάν 😀Είναι στο Μ αν και το φοράω περισσότερο από όλα τα ρολόγια μου...στο πιο επικίνδυνο μέρος για ένα ρολόι, στο σπίτι...γι’ αυτό είναι στο Μ...λίγη ώρα στο μπαλκόνι και είναι φουλ.
Μπορώ να ανεβάσω πιο ξεκάθαρα πράγματα αλλά θα μας μπαναρουν πιστεύω!
Καλησπέρα!Νωρίς σήμερα από τη γαλάζια λίμνη στο Σκρα...
Καλησπέρα σε όλους. Απογευματινό ουζάκι με το citizen.
....πάει, νύκτωσε, πάμε σπίτι. Αυριο πάλι. 38 έχει ακόμα ο μήνας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
38 αύριο ο μήνας... Ωραίο lume
Καλημέρα , τι κάνω τώρα μου λέτε γιατί με έχει πιάσει ένας πανικός ...
Εμ, όταν εμφανίζεσαι πιο αραιά και από τον κομήτη του Χάλεϋ, ξεχνάμε και το όνομά σου, χάνεις και τα καλά ρολόγια
ΟΧΙ!!!!Εχω τσακωθει ηδη σε 2 φορουμ για αυτο το θεμα!Ο Giuseppe Busso ξερει....
Κι έλεγα αύριο να ανεβάσω μια ρολογοβysαρα... Αν δε θέλετε καλά τότε, θα ανέβει φωτό με σκέτη τη βysαρα!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ρολογαρα !!! Το άλλο δεν το σχολιάζω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.