0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο τα πιο ωραια ΑρηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι μόνο το ρολόι αλλά και το λουράκι πολύ ωραίο Άρη
Φανταστικό είναι Άρη.
Νίκο, την πονηριά στο λουράκι με το δέρμα την έκανες για πρακτικούς ή αισθητικούς λόγους?Έξυπνο και όμορφο!
TGVF (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)RAF Gen1Sent from my iPad using Tapatalk
Εννοείται, απλα θέλω να το φορεσω 2,3 ημερες συνεχόμενα, ώστε να ξέρω τι να γράψω. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σέταρες μοναδικά! Μπρούντζος, χακί, κόκκινη τσαχπινια και καφέ δέρμα! Έγραψες ΝικόλαSent from my iPad using Tapatalk
Μεγάλη ιστορία ... Για πρακτικούς λόγους αφού από λάθος μου έφαγα μέρος από το λάστιχο και αναγκάστηκα να κόψω ένα μέρος του ... Όντως βγήκε όμορφο ...
Σε ευχαριστώ Άρη! Πρέπει να τα πούμε από κοντά φίλε.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα Also cheers!Sent from my iPhone using Tapatalk
....το μπιλέ, είναι αριστούργημα.Το καντράν κάνει πολλές αντανακλάσεις, η κάσα λαμπυρίζει σε συνδυασμό με το μπιλέ της στεφάνης και του καντράν, και από μακρυά, στα 2-3 μέτρα δείχνει σαν .....λευκόχρυσο / πλατίνα, κάτι τέτοιο. Ειναι απίστευτο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.