0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο, πρώτη φορά βλέπω ένα σχετικά αδιάφορο ρολόι να μεταφορφώνεται έτσι με ένα λουρί.Σημ. Το λουρί είναι πορτοκαλί και όχι κίτρινο όπως φαίνεται εδώ .
Καλημέρα!
Απίθανο ρολόι!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικο , ειχες δικιο ρε μπαγασα.Με το που εφυγε ο Βασιλης , περασαμε πολυ πιο ωραια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φωτη με συγκινησες.Ευχαριστω.Επιφυλασσομαι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογάρες κ σήμερα βλέπω με υπέροχους συνδυασμούς.Seiko Kinetic από εμένα σήμερα. anonymous pictures website
-Lunch with company(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.