jimkar και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gsb στις Ιούλιος 04, 2012, 11:20:18 πμθεμη καινουργιο ?ή δεν θυμαμαι καλα??Όχι, είναι διετίας. Μάλλον δεν το έχεις προσέξει καθώς φωτογραφίζω το 14060 (η μέγιστη αδυναμία) πολύ συχνότερα. Ούτε στο παρόν ούτε στο κοντινό μέλλον υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω ρολόι σε τέτοια χρήματα, άλλωστε εκτός της κρίσης μεγαλώνει ο γιος μου και μεγαλώνουν και οι ανάγκες του. Ευτυχώς τα προηγούμενα χρόνια πρόλαβα/κατάφερα να πάρω 3-4 απο τα ρολόγια που θαύμαζα απο μικρότερος, οπότε νιώθω ευχαριστημένος, τυχερός και πλήρης σε αυτόν τον τομέα.
θεμη καινουργιο ?ή δεν θυμαμαι καλα??
Τρισμέγιστος. Απόλυτος σεβασμός για έναν άνθρωπο που μπόρεσε να κάνει ένα εξαιρετικό όνειρο πραγματικότητα. Keep on flying
Γιωργο μπραβο!Περιμενουμε και αλλες φωτο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φοράω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο μου vostok amphibia ministry μέχρι που ήρθε και μου το βούτηξε μεσα απο τα χέρια το Lego... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλά δεν έμεινα με σταυρωμένα χέρια..πήρα μάτι πινακίδες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και τελικά του το πήρα πίσω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)THE END (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είσαι παλαβοκομείο!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 05, 2012, 15:45:45 μμΕίσαι παλαβοκομείο! X100000000000000000000000000000000
Φοράω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο μου vostok amphibia ministry μέχρι που ήρθε και μου το βούτηξε μεσα απο τα χέρια το Lego... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Ιούλιος 05, 2012, 15:43:33 μμΦοράω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο μου vostok amphibia ministry μέχρι που ήρθε και μου το βούτηξε μεσα απο τα χέρια το Lego... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)mε ποιο ρολοι σου θα σουζαρει το lego?
Φοράω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο μου vostok amphibia ministry μέχρι που ήρθε και μου το βούτηξε μεσα απο τα χέρια το Lego... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)By charilaos at 2012-07-05
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.