0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρη, να πας να του κάνεις μια πιστοποίηση, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) όπως ο Σπύρος, και να το πάρεις στην επόμενη εξερεύνηση. Θα γράψεις ιστορία.
desktop diving(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Colourful Seiko SNKF63JKalo Sabatokyriaki!Johan
Καλο Σ/Κ παίδες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φύγαμε για θάλασσα.. To duro πάει παντού :p(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Μετά χαρας!! Καλημέρα/καλησπέρα Γιώργο!!
Έλα Γιώργο βγάλε και εσυ κανένα σύμβολο να χαζεψουμε 🙃
Εννοείται θα γίνει σύντομα αυτό Γιώργο!
Μόλις ολοκληρώσω την πιστοποίηση της αυτονομίας του κινητού, ( .....αν συνδέσω, φορτίζει ), θα βάλω ένα Rolex 5513 του 1971.
Έχει πολύ ωραία παρουσία. Το σκέφτομαι για αγορά, είμαι ανάμεσα στο bronze και Steel. Εντυπώσεις; Με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής, κυρίως. Όσο διάβασα σε ξένα φόρα είναι ενθουσιασαμένοι οι κάτοχοι. Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Δηλώνω ενθουσιασμένος και ποιοτικά και αισθητικά! Συμφωνώ με την κοινή γνώμη και τονίζω ότι η πατίνα του είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενα! Από μένα προτείνεται ανεπιφύλακτα! Η ΝΗ35 δεν αφήνει βέβαια και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και έχει εξαιρετική χρονομετρία! Με αυτά τα χρήματα που ζητάνε οι Κινέζοι πρόκειται για ΚΛΕΨΙΑ!!! Χα χα χα
Καλημέρα Γιώργο! Καλές διακοπές!! Αν δεν έδειχνες τιμόνι θα ορκιζόμουνα ότι πετάς με ελικόπτερο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε το βγάζει κανείς
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.