blah και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω παραλια σημερα και εβαλα το 1000αρι...παρτε και μια θαλασσινη.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: omegasnik στις Ιούλιος 02, 2012, 17:00:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Νίκο βουτάς το moon??
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούλιος 02, 2012, 16:27:36 μμμε νέο δερμάτινο κουστουμάκι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ομορφάντρα μου καλοφόρετο και καλορίζικο το δερμάτινο το λουρί!Δείχνει Σπύρο πολύ ποιοτικό!Είναι μαλακό ή στα μ@μ@ει το χέρι? Προσωπικά πιστεύω οτι αυτο το ρολόι είναι για κανονικό νάτο στο χρώμα της άμμου ή λαδί!
με νέο δερμάτινο κουστουμάκι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούλιος 02, 2012, 16:27:36 μμμε νέο δερμάτινο κουστουμάκιΣπύρο, πάρε ένα mil series ή zulu, το ρολόι τα σπάει, αλλά το σύμπλεγμα με το δερμάτινο NATO νομίζω το χαλάειστο μέλλον μπορεί Θέμη, προς το παρών θα ταλαιπωρήσω λίγο το δέρμα να δέσει σαν εικόνα καλύτερα, δε βοηθάνε κ οι φώτο από το κινητό, χρειάζεται το χεράκι του Ηλία
με νέο δερμάτινο κουστουμάκιΣπύρο, πάρε ένα mil series ή zulu, το ρολόι τα σπάει, αλλά το σύμπλεγμα με το δερμάτινο NATO νομίζω το χαλάει
Σπυρο καλοφορετο με το καινουργιο λουρι ρε φιλε!!!!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.