0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που βρίσκεσαι;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σου ρε Αλεξ ψυχαρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Τελικά με τον ιμάντα, που δεν νιώθεις την έλλειψη βάρους του μπρασελέ, αρχίζει να μου αρέσει επικίνδυνα. Χρήστο, πολύ ωραίος ο συνδυασμός του PADI (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα!Είδα και σήμερα πολύ όμορφα ρολόγια και ωραίες φωτογραφίες. Το ρολόι που με λαχταρισε περισσότερο είναι το casarnie!!! Πολύ καλή αγορά! (Ρέι το φοράς εσωτερικά στον καρπό;;; )Ξεχωρίζω επίσης το πρασινόρις και το μηδενικό του μπλα!!!
Φοβερό σετάρισμα με τον ιμάντα, εξαιρετικό.
Καλά, εσύ είσαι εσύ. Ο άλλος ποιος να είναι ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γνωστο πατωμαΓνωστο TudorΜονο ο σκυλακος του Αλεξ00 λειπει
Τρώει
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Cobra xamos!Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.