Giorgos_I και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύτερα να το αποφύγεις αυτό φορώντας ένα G για τις βαριές δουλειές!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+ 1000000000Ειδικά, με οικοδομικά υλικά, πούδρες σε μορφή τσιμέντου ή άλλων συνδετικών οικοδομικών υλικών, που το μέγεθός τους είναι σαν τάλκ, και εισχωρούν παντού, χώρια που με το νερό, αντιδρούν χημικά και ίσως να μην καθαρίζουν σωστά, ειδικά σε πολύ στενά σημεία, όπου η ροή είναι περιορισμένη.Η χημική αντίδραση του τσιμέντου με το νερό (ενυδάτωση τσιμέντου) παράγει προϊόντα που έχουν χαρακτηριστικά πήξης και σκλήρυνσης. Η κύρια χρήση του τσιμέντου είναι στην αντίδραση μεταξύ αυτού και του νερού.
Στις πολύ βαριές βάζω G-shock εννοείται. Πρέπει να πάρω γάντια που να καλύπτουν και το ρολόι μάλλον
Οι "πούδρες", περνάνε δυστυχώς
Sinca a few days, I wear this NAPPEY, small second, handwound, year 1972, from Besançon-France, West side of Swiss Jura region.The company doesn´t exist anymore ...Johan
Δεν γίνεται χωρίς ρολόι όμως. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώνουμε. Και στην τελική όλα τα αντικείμενα φθείρονται, απλά στην προκειμένη περίπτωση πιο γρήγορα. Να είμαστε καλά να τα αγοράζουμε ξανά και ξανά
Στην συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορείς να χρησιμοποιείς ένα φθηνό !
Για τις extreme καταστάσεις έχω τα G (σκυλιά του πολέμου).
Καλημερες!
Γιατι τρεχετε Ισπανιες ; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
This is a nice Casio, Taylor !Johan
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.