P.I.T., watchman και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 26, 2020, 14:52:02 μμΓιατι οχι Casio..... Γιατι.... Αυτο εβαλαν στο δεμα για δωρακι οι ΙσπανοιΜε την επόμενη παραγγελία, θα διαμαρτυρηθούμε, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και θα απαιτήθουμε, το δώρο να είναι Κάθιο, γιατί, δεν επιτρέπεται να θτέλνουν θε μέλη παγκόσμιου φόρουμ, ρολόγια που δεν είναι τουλάχιθτον G-θόκ.Ακούθ εκεί !
Γιατι οχι Casio..... Γιατι.... Αυτο εβαλαν στο δεμα για δωρακι οι Ισπανοι
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 26, 2020, 11:28:41 πμ....πίσω ρε, αυτό είναι ρολόι !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΘηριοΣτάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....πίσω ρε, αυτό είναι ρολόι !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό μεσημέρι στην παρέα !Παλιό λιμάνι Πάτρας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk
Καλησπερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Karthan7 στις Ιούνιος 26, 2020, 15:25:24 μμΚαλό μεσημέρι στην παρέα !Παλιό λιμάνι Πάτρας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using TapatalkΩραιο, βαλε και καμια κοντινη.
Προσπαθώ να αναπληρώσω Δεν χωράνε όλα αλλά χαλάλι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.