0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό απόγευμα στην παρέα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 18, 2020, 16:59:31 μμΕ όχι και Μύκονο. Εκεί χωρίς κορώνα... Δεν.Στο φιλαράκι σου που "του γυάλισες το τζάμι" να πεις να πάει Μύκονο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πώς να πώ κάτι τέτοιο σε έναν Βοιωτό; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε όχι και Μύκονο. Εκεί χωρίς κορώνα... Δεν.Στο φιλαράκι σου που "του γυάλισες το τζάμι" να πεις να πάει Μύκονο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 18, 2020, 16:54:52 μμΜας έχεις καταστρέψει
Vintage Friday!Καλημέρα!! Καλή Παρασκευή!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G-shock γιατί προβλέπεται εργασία έξω σήμερα. Καλημέρα.
Καλημέρα Χρήστο με την Σεϊκαρα! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, Vintage Friday.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.