0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 17, 2020, 13:11:28 μμΩραίο το citizen αλλά το μάτι μου έπαιζε στην Ρενουδαρα...
Μία και απο εμένα, μιας και το πενταρακι μου επέστρεψε απο επισκευή και σέρβις και δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλημέρες. Βλέπω να βάζω άλλο ρολόι σε λίγες μέρες και να θέλω φυσικοθεραπεία
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα δοκίμασα το ρολόι του συντρόφου Νικολάϊ Οικονίκοβ.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jimkar στις Ιούνιος 17, 2020, 15:46:46 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαι το νατο του παει
Τα πάντα δοκιμάζουμε Νίκο και ότι βγεί. ΧαχαχαΣτάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.