Giorgos_I και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα στην παρέα μότοβόλτα και καφεδάκι στο Μεσολόγγι σήμερα. Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Ιούνιος 14, 2020, 13:52:33 μμΚαλημέρα στην παρέα μότοβόλτα και καφεδάκι στο Μεσολόγγι σήμερα. Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος! Δείξε μας κ τη μηχανή Γρηγόρη!
With the Casio F-91WGold on the way in the mountains.Johan
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, καλή Κυριακή!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: pugman στις Ιούνιος 14, 2020, 17:33:55 μμΠαράθεση από: grigoris gs στις Ιούνιος 14, 2020, 13:52:33 μμΩραίος! Δείξε μας κ τη μηχανή Γρηγόρη!Πέρσι τέτοια εποχή στην Αρμενία πριν μπούμε την επόμενη μερα στο Ιράν. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Ιούνιος 14, 2020, 13:52:33 μμΩραίος! Δείξε μας κ τη μηχανή Γρηγόρη!
Μαριεεεεεεε, ο Νικος έσβησε τα γραμματααααααααααΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην πειτε στον μαριο οτι εσβησα τα γραμματαfriday breakfast specials
Νικόλα το ξέρεις ότι το ρολόι σου το φοράει ο πρωταγωνιστής στην κορεάτικη σειρά Κ2 που παίζεται στο Star? Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.