0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 13, 2020, 18:27:49 μμΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkBeautiful Seiko Chronograph !Johan
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα Σαββάτου στην παρέα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τι ωραίες ρολoγάρες εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες.. ταπεινό Seiko εγώ σήμεραSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Let's walk!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα καλό Σαββατόβραδο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk
Να προλάβω το α...από πάνω.. χαχα
Καλημέρα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.