makfil και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από εμένα. υγιεινά πάντα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίο αυτό ΝίκοΕχθές κοίταζα το πράσινο του Να το χαίρεσαι Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Ιούνιος 08, 2020, 17:58:29 μμSent from my iPhone using TapatalkTo λαδί λέω τελικά.Αν και τώρα μου έχει κολλήσει το mudman
Παράθεση από: merlon στις Ιούνιος 08, 2020, 18:04:38 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈνα καί ένα τα ρολόγια σου!
Ασε ρε Νίκο.,.. Μουρλος είμαι... Πέταξα μια μικρή περιουσια. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.