0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 20, 2020, 12:30:27 μμΝατα μας.....Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και με το καουτσούκ ετσι για αλλαγή (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα
Καλησπέραααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 20, 2020, 12:30:27 μμΝίκο βιάζεσαι να γιορτάσεις κανέναν Κωνσταντίνο; Καμία Ελένη;Σπύρο, μείνε μακριά από το σύμφωνο της Βαρσοβίας!
Καλό απόγευμα στην παρεα .Ξεκιναω να μπαινω σιγα σιγα σε καλοκαιρινο mood αλλαζοντας το δερματινο λουρακι σε σιλικονης, ξεκινωντας απο το VELATURA της SEIKO.
Και με το καουτσούκ ετσι για αλλαγή (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Today Seiko SNKL07K1 in the air!Johan
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.