0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: blah στις Μάιος 15, 2020, 12:26:37 μμΜα κιαυτο vintage είναι Vintage vintage ψηφιακό όμως...Πανέμορφο δε!
Μα κιαυτο vintage είναι
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 15, 2020, 06:09:08 πμΚαλημέρα, Καλή Παρασκευή.Βγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε
Καλημέρα, Καλή Παρασκευή.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 15, 2020, 09:33:08 πμΠαράθεση από: Dimi στις Μάιος 15, 2020, 06:09:08 πμΚαλημέρα, Καλή Παρασκευή.Βγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 15, 2020, 09:33:08 πμΒγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε Ετοιμάσου για αναφορά κ μπλοκ!
Βγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 15, 2020, 11:33:39 πμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάιος 15, 2020, 09:33:08 πμΒγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε Ετοιμάσου για αναφορά κ μπλοκ! Θα κανω κ εγω αναφορα!!!!
....από σήμερα, αναμένεται η άνοδος της θερμοκρασίας, και πιθανόν και καύσωνας.Ειναι τόσα τα στοιχεία που συντελούν, πχ «η πανδημία είχε επιπτώσεις κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Είδαμε μια μείωση της ρύπανσης. Στην Αθήνα ήταν της τάξης 30 με 35%. Η μείωση στα αιωρούμενα σωματίδια, ωστόσο, που είναι αυτά που φιλτράρουν την ακτινοβολία, ήταν της τάξης του 10%» σημείωσε.«Στο Θησείο έχουμε τον αρχαιότερο σταθμό της Ελλάδας. Εχουμε δεδομένα 150 ετών, ενάμιση αιώνα», τόνισε αρχικά ο κ. Μιχαλόπουλος, προσθέτοντας ότι μέχρι σήμερα οι υψηλότερες θερμοκρασίες για τον Μάιο καταγράφονταν το τελευταίο δεκαήμερο «και δεν είχαν περάσει ποτέ τους 37 βαθμούς Κελσίου».Οπως εξήγησε, η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί το πρώτο δεκαήμερο «ήταν οι 35,6 βαθμοί Κελσίου στις 11 Μαΐου του 2003. Οπως καταλαβαίνετε, εάν επαληθευθούν οι προβλέψεις (σ.σ.: για 40-41 βαθμούς Κελσίου) πάμε για ρεκόρ των τελευταίων 150 ετών», είπε καταλήγοντας ο καθηγητής Μιχαλόπουλος.Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kaysonas-pame-rekor-kairoy-thermokrasies-150-etonΟπότε διαβάζουμε σε κίτρινη δημοσιογραφία,«Βόμβα» από το Αστεροσκοπείο Αθηνών: Πάμε για καύσωνα-ρεκόρ 150 ετών Ηδη μερικοί θα έχουν ........λιποθυμήσει από την τρομάρα τους, εμείς οι άλλοι, οι .........λογικοί, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) απλώς θα φορέσουμε divers και θα πάμε στην θάλασσα, μαζί με μερικές χιλιάδες άλλους, ο ένας πάνω στον άλλον, τα παιδάκια να τρέχουνε, κλπ, κλπ.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Προσοχή, προστατεύστε τον εαυτό σας όσο μπορείτε Εγώ και το ρολόι μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα στην παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 15, 2020, 10:18:20 πμΚαλημέρες και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις στυλ και άποψη Καλημέρες Άλκη
Καλημέρες και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 15, 2020, 10:18:20 πμΚαλημέρες και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλκη πολυ καλο αυτο. Για το mm δε μιλαω, τα εχεις ακουσει επανειλημμένα χαχαχαχαχα
Υ.Γ.σιχαίνομαι τη καρέκλα και τους κλειστούς χώρους .. γι'αυτό μπήκε στο παιχνίδι η βεράντα !!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 15, 2020, 09:36:33 πμΝίκο,wasteG8,defaultuser2003,xRallyArt, Χρήστο, Μάριε, Γιώργο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χθές!Υ.Γ. ρε συ Γιώργο το έχω ένα χρόνο σχεδόν τώρα Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είχες ξαναβάλει / φέρει σε "καφέ" ?Δεν το θυμόμουνα ! ή γεροντική άνοια, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), ή μπέρδεμα, μια και εδώ, δεν τους προλαβαίνεις, τόσα πάνε κι έρχονται, που ........χαζεύεις, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), και ας είμαι .........πανέξυπνος
Νίκο,wasteG8,defaultuser2003,xRallyArt, Χρήστο, Μάριε, Γιώργο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χθές!Υ.Γ. ρε συ Γιώργο το έχω ένα χρόνο σχεδόν τώρα Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.....γέροι είναι αυτοί στα καφενεία που αργοπεθαίνουν!
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 14, 2020, 19:03:17 μμ mm Day !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚλαψ!Φανταστικό κομμάτι! Καλημέρα Άλκη!
mm Day !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.