chriskost2306, baller, giorgio_cooper, rpdrummer, Watchgeek και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Νίκο, Δημήτρη! Σήμερα έχει ψόφο εδώ οπότε το δέρματα κι ταιριάζει. TGIF! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: blah στις Μάιος 15, 2020, 01:48:13 πμΠαράθεση από: watchman στις Μάιος 14, 2020, 19:03:17 μμ mm Day !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚλαψ!Φανταστικό κομμάτι! Καλημέρα Άλκη!Καραπιπιλαρα ειπε ο καγκουρας ρεεεε! Εμεις απ τα σαλονια, λεμε "κομψοτεχνημα" , "χαρμα ιδεσθαι" κ.ο.κ. Παντως, περα απ την πλακα, κουκλι ,σε φοβερο χρωμα , me likes!Κι από κοντά που το είδα μολονότι ήταν ταβερνοπεριβάλλον το ρολόι ήταν καραπιπιλάρα. Εξαιρετικό κομμάτι!!
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 14, 2020, 19:03:17 μμ mm Day !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚλαψ!Φανταστικό κομμάτι! Καλημέρα Άλκη!
mm Day !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο ο παναγιωτης θα αλλαζει μεσα στην μερα?
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 15, 2020, 12:03:17 μμΚαλησπέρα στην παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντα μπροστά από την εποχή σου !Δύτης στην Ομόνοια, και σαν απόδειξη, και ο μήνας στις 16
Καλησπέρα στην παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οεοοοοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 15, 2020, 16:00:50 μμΜονο ο παναγιωτης θα αλλαζει μεσα στην μερα?Σταματα σατυρε σου λεω!!!
ΟεοοοοοοοοοοοοΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 15, 2020, 06:09:08 πμΚαλημέρα, Καλή Παρασκευή.Βγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε
Καλημέρα, Καλή Παρασκευή.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.