0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οεοοοοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 15, 2020, 16:17:26 μμΟεοοοοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυο είναι πάντα καλύτερα από ένα από ένα...
Κ όμως δείχνει 15...κι εγώ μπερδεύτηκα όταν είδα την φώτο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)solar and mechanicalSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 15, 2020, 09:33:08 πμΠαράθεση από: Dimi στις Μάιος 15, 2020, 06:09:08 πμΚαλημέρα, Καλή Παρασκευή.Βγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε Skmei s-shock, εδώ σοβαρευει το πράγμα, για ειδικές δυνάμεις ΜΟΝΟ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εσύ το ζήτησες... (Δεν είναι φωτοσοπ)
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 15, 2020, 06:09:08 πμΚαλημέρα, Καλή Παρασκευή.Βγάλε και ένα interface skmei να τρελαθούν taylor & wagner να γουστάρουμε
Καλημέρα, Καλή Παρασκευή.
Καλησπέρα παρέα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Karthan7 στις Μάιος 15, 2020, 20:05:28 μμΚαλησπέρα παρέα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠανέτοιμοι!!!!!!Καλησπέρα Θανάση
Το F91 το εδωσα στην παιδικη μου φιλη.Καποιος να κρυψει αυτο το ποστ απο το Μαριο να μη το διαβασει. Το f91 μου ηταν πολυ αβολο στο χερι, δεν ξερω τι να πω. Προσπαθησα αρκετα να το δεχθω και να το κρατησω αλλα μαλλον δεν ηταν γραφτο να συμβιωσουμε μαζι....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.