0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και Seiko και γαντακι? Πολύ ωραίο dial
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 05, 2020, 10:52:37 πμΚαι Seiko και γαντακι? Πολύ ωραίο dialΌσο μπορούμε προσέχουμε Ευχαριστώ. Το dial είναι εκτυφλωτικό μόλις πέσει φως πάνω αλλά το κύριο προσόν του είναι ότι λόγω χρώματος δεν πολυφαίνεται το άθλιο logo "sports"
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σας κυριοι.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Hallo(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιώργο!!! C a s i o λέμε!
ΠαράθεσηΓιώργο!!! C a s i o λέμε!Έτσι έμαθε το χέρι μου...
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 05, 2020, 11:50:06 πμΠαράθεσηΓιώργο!!! C a s i o λέμε!Έτσι έμαθε το χέρι μου... Με solar και ζαφείρι... Να τα λέμε και αυτά!
Μιας και έρχεται χειμώνας,........................
Καλημερες!
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: blah στις Μάιος 05, 2020, 09:23:40 πμΜιας και έρχεται χειμώνας,........................ Καιρός να .....................επιστρέψεις
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.