0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βιντεζια!!Καλησπέρα Χρήστο καλό απόγευμα
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 05, 2020, 09:20:47 πμΒιντεζια!!Καλησπέρα Χρήστο καλό απόγευμα Μιας και έρχεται χειμώνας, καθάρισα και το ορίτζιναλ λουρί του και θα το αλλαξω. Νομίζω είναι πολύ πιο ωραίο.
Καλησπέρα και από μένα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σας κυριοι.
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 05, 2020, 08:58:25 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σας κυριοι.Πολύ ωραίο!Καλημέρα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα κομάντο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 05, 2020, 08:58:25 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σας κυριοι.Αααα παίζεις πολύ βρόμικα !!!!
Παράθεση από: Karthan7 στις Μάιος 04, 2020, 21:44:25 μμΚαλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠ α ν έ μ ο ρ φ ο μαϊφρέντ Θανάσης
upload pic
Καλημερες!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.