0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wolf- στις Μάιος 04, 2020, 14:08:04 μμΠρώτη στάση.... Κομμωτήριο....! Αντε... μήπως γίνουμε λιγάκι άνθρωποι... εξωτερικά τουλάχιστον....! Πες του να στα πάρει περισσότερο..Μπορεί να μας ξανά-μαντρώσουν!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτη στάση.... Κομμωτήριο....! Αντε... μήπως γίνουμε λιγάκι άνθρωποι... εξωτερικά τουλάχιστον....!
Καλή μας όρεξη και φυσικά καλη εβδομάδα σε όλους!
Καλη βδομαδα να χουμεΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...συνέχεια, στις 23.59 την ανεβάζω, και με αφήνει, .........απ' έξω. Αρπα την σήμερα. Εγκαίρως, και με Μπομπ τον σφουγγαράκη, να μου σφουγγίζει τα δάκρυα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Α, δεν παίζω. Αυτός, έχει ...........δύο. Αλλα θα μου πείς, απαγορεύεται ? Οχι. Σήμερα φόρεσα.....λέει ο τίτλος. Δεν προσδιορίζω. Αρα ? Αυριο, θα φορέσω εγώ 10
Double or nothing
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 04, 2020, 18:17:42 μμΑ, δεν παίζω. Αυτός, έχει ...........δύο. Αλλα θα μου πείς, απαγορεύεται ? Οχι. Σήμερα φόρεσα.....λέει ο τίτλος. Δεν προσδιορίζω. Αρα ? Αυριο, θα φορέσω εγώ 10 Δεν βολευουν ετσι, οποτε θα αναγκαστω να βαλω το tracker στο δεξι χερι
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 04, 2020, 18:21:40 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 04, 2020, 18:17:42 μμΑ, δεν παίζω. Αυτός, έχει ...........δύο. Αλλα θα μου πείς, απαγορεύεται ? Οχι. Σήμερα φόρεσα.....λέει ο τίτλος. Δεν προσδιορίζω. Αρα ? Αυριο, θα φορέσω εγώ 10 Δεν βολευουν ετσι, οποτε θα αναγκαστω να βαλω το tracker στο δεξι χερι Στο δεξί όχι!!!Στο δεξί οοοοχι
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 04, 2020, 18:23:04 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 04, 2020, 18:21:40 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 04, 2020, 18:17:42 μμΑ, δεν παίζω. Αυτός, έχει ...........δύο. Αλλα θα μου πείς, απαγορεύεται ? Οχι. Σήμερα φόρεσα.....λέει ο τίτλος. Δεν προσδιορίζω. Αρα ? Αυριο, θα φορέσω εγώ 10 Δεν βολευουν ετσι, οποτε θα αναγκαστω να βαλω το tracker στο δεξι χερι Στο δεξί όχι!!!Στο δεξί οοοοχιτο tracker θα παει δεξια, οχι το ρολοι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.