0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα στην παρεα
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 01, 2020, 17:55:27 μμΘανάση καλησπέρα!Πολύ ωραίο το Arnie σουΠρεπει αν "φτιαξω" λιγο καρπο. Για αρχη λεω να δω μερικες ταινιες με τον Arnold και πιστευω μετα να ειμαι οκ
Θανάση καλησπέρα!Πολύ ωραίο το Arnie σου
Οεοοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: igk στις Μάιος 01, 2020, 13:18:12 μμΚαλημέρα, καλό μήνα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα !
Καλημέρα, καλό μήνα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Commando, Conan the barbarian, Hercules in New York, Conan the destroyer,terminator, total recall, end of days,Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 01, 2020, 18:20:58 μμCommando, Conan the barbarian, Hercules in New York, Conan the destroyer,terminator, total recall, end of days,Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkPredator, Running man...Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 01, 2020, 18:32:02 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 01, 2020, 18:20:58 μμCommando, Conan the barbarian, Hercules in New York, Conan the destroyer,terminator, total recall, end of days,Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkPredator, Running man...Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkRed heat, ποιο να είναι??upload an image
Ευτυχώς επανήλθε το φόρουμ.Καλό μήνα λοιπόν και καλό απόγευμα στην παρέα. Υγεία πάνω απ'ολα. Σαν σήμερα το 1994 έφυγε ένας θρύλος ένας πραγματικός οδηγός του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Ayrton Sena. Εξ ου λοιπόν και το ρολογακι με το σήμα της F1 αν και δεν είναι μια από της εταιρείες που συνεργάστηκε μαζί της. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.