0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.....εχουμε και λαϊκή σήμερα. Αρα, ποιό beater ειναι καταλληλότερο ?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
irish and black baby
Όρσε !!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με βίνταζ διάθεση σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 30, 2020, 08:42:34 πμΌπως ήταν αναμενόμενο...Καλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό απόγευμα Νικόλα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως ήταν αναμενόμενο...Καλημέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό απόγευμα στην παρέα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο άνθρωπος είμαι και γω....ζήλεψα!!!! Χαχαχα μια εσύ μια ο Βινταζόγιωργος..τι να κάνω,υπέκυψαΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 30, 2020, 19:14:33 μμΝίκο άνθρωπος είμαι και γω....ζήλεψα!!!! Χαχαχα μια εσύ μια ο Βινταζόγιωργος..τι να κάνω,υπέκυψαΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkO βινταζογιωργος μας έχει αρρωστήσει
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.