0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γουντ μόρνιγκ
Παράθεση από: blah στις Απρίλιος 23, 2020, 02:07:40 πμΑφού πήραμε το ΟΚ του Μαριου, ξεκινάμε και το φοράμε. Καλημέρα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάχημο!Θα μου το δώσεις για τεστάρισμα σε πεδίο μάχης;
Αφού πήραμε το ΟΚ του Μαριου, ξεκινάμε και το φοράμε. Καλημέρα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μάχημο!Θα μου το δώσεις για τεστάρισμα σε πεδίο μάχης;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγες μέρες ακόμα έμειναν...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 23, 2020, 12:30:18 μμΜάχημο!Θα μου το δώσεις για τεστάρισμα σε πεδίο μάχης; Εννοείται!Με το καλό να δούμε πότε θα ανοίξουν τα σύνορα και αν θα προλάβουμε τα Χριστούγεννα και δικό σου!
Παράθεση από: blah στις Απρίλιος 23, 2020, 12:57:35 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 23, 2020, 12:30:18 μμΜάχημο!Θα μου το δώσεις για τεστάρισμα σε πεδίο μάχης; Εννοείται!Με το καλό να δούμε πότε θα ανοίξουν τα σύνορα και αν θα προλάβουμε τα Χριστούγεννα και δικό σου!Θα δεί πιό γρήγορα δράση! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χρόνια πολλά στους Γιώργους με υγεία (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χρονια πολλα στους Γεωργηδες !!!!Seiko Rules
Παρά πολύ καλο
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 23, 2020, 13:32:24 μμΧρόνια πολλά στους Γιώργους με υγεία (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαράθεση από: xRallyArt στις Απρίλιος 23, 2020, 13:51:22 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χρονια πολλα στους Γεωργηδες !!!!Seiko RulesSeiko day !!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.