0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε Αλέξανδρε σήκωσε λιγάκι το μανίκι να φανεί το όλο δέος του εργαλείου!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 12, 2020, 22:47:04 μμΡε Αλέξανδρε σήκωσε λιγάκι το μανίκι να φανεί το όλο δέος του εργαλείου!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε λες και καλά που κατάφερα να τραβήξω τη φώτο έτσι γιατί πρέπει να έχω και το νου μου μη χάσω κάνα δάχτυλο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 12, 2020, 23:26:21 μμΠαράθεση από: watchman στις Απρίλιος 12, 2020, 22:47:04 μμΡε Αλέξανδρε σήκωσε λιγάκι το μανίκι να φανεί το όλο δέος του εργαλείου!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε λες και καλά που κατάφερα να τραβήξω τη φώτο έτσι γιατί πρέπει να έχω και το νου μου μη χάσω κάνα δάχτυλο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜην φοβάσαι να σε μυρίσει θέλει
Καλή εβδομάδα! Χρόνια πολλά σε όλους!!
Καλημέρα!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.