0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Simera Latiniki Pascha !Also nice Easterday, next week!Johan
Ρε παιδιά, ελεος....δεν με λυπάστε;;Δεν μπορω συνέχεια να σκέφτομαι ότι πρέπει να αγοράσω και άλλα ρολόγια, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μου δίνετε ιδέες Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 12, 2020, 20:17:07 μμΡε παιδιά, ελεος....δεν με λυπάστε;;Δεν μπορω συνέχεια να σκέφτομαι ότι πρέπει να αγοράσω και άλλα ρολόγια, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μου δίνετε ιδέες Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσυμπασχω!
Αυτό το ρολόϊ πραγματικά το λατρεύω!!Σούπερ μάρκετ σήμερα έτσι για να βγω λιγάκι "έξω"..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού σου απάντησα στο σκοτεινή υπόθεση. Axios Ironclad deep blue.Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχα. Καλό.Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα παιδεία παίζει οεοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.