0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Theminio στις Μάιος 26, 2012, 14:01:27 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: george_ στις Μάιος 26, 2012, 15:53:01 μμΤι εχεις κανει με την στεφανη?Παράθεση από: Theminio στις Μάιος 11, 2012, 16:48:22 μμΣήμερα φόρεσα το προσφάτως αγορασμένο amphibia. Όμως παραήταν γυαλιστερό (κάσα και στεφάνη) και με ενοχλούσε κι έτσι πήρα ένα scotch bright και ιδού το αποτέλεσμα. Αδιάβαστος είσαι Γιώργο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τι εχεις κανει με την στεφανη?
Σήμερα φόρεσα το προσφάτως αγορασμένο amphibia. Όμως παραήταν γυαλιστερό (κάσα και στεφάνη) και με ενοχλούσε κι έτσι πήρα ένα scotch bright και ιδού το αποτέλεσμα.
Μόνο η κάσα ειναι απο ανοξείδωτο χάλυβα, η στεφάνη είναι μπρούτζινη με επιμετάλλωση η οποία με το τρίψιμο αφαιρείται.
Παράθεση από: DragonAce στις Μάιος 26, 2012, 11:23:02 πμτο 6500 (αν κ δε το έχω περιεργαστεί καλά στα χέρια μου) μου φαίνεται είναι λίγο πιο ποιοτικό από το 7500?? Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό ; Το 7500 που το έχω είναι εξαιρετικό !! Με εξαίρεση μόνο το μπρασελέ του που κουδουνάει, αλλά αυτό δεν χρεώνεται στο ρολόι.
το 6500 (αν κ δε το έχω περιεργαστεί καλά στα χέρια μου) μου φαίνεται είναι λίγο πιο ποιοτικό από το 7500
Ζηλεψε και ειπα να της το δωσω.... Uploaded with ImageShack.us
Ευτυχώς που είναι ήρεμη και μεγάλη αλλιώς θα έτρεμε το φυλοκάρδι σου μέχρι να βγάλεις την φωτό χιχιχιχιχιχιχι
φοβερή Βασίλη
Παράθεση από: bost στις Μάιος 26, 2012, 20:30:18 μμ φοβερή Βασίλη Kαλώς τονε.Για βάλε καμιά φωτό, δεν μπορεί ,κάτι θα ψώνισες σήμερα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.