0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
image hosting free
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 02, 2020, 18:19:50 μμΜετακινηση 2keyboardcheckerάψογο
Μετακινηση 2keyboardchecker
Japan & Argentina
Η κατάσταση είναι (Ραδιο)ελεγχόμενη...
Ευχαριστώ παίδες, να είστε γέροι!
Ωραίος,έχεις σκεφτεί να πάρεις κάποιο Tudor?
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 03, 2020, 14:14:41 μμΩραίος,έχεις σκεφτεί να πάρεις κάποιο Tudor?Αν λες εμένα... Είχα ενα bb κάποιο καιρό...
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 03, 2020, 14:21:06 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 03, 2020, 14:14:41 μμΩραίος,έχεις σκεφτεί να πάρεις κάποιο Tudor?Αν λες εμένα... Είχα ενα bb κάποιο καιρό...Και όχι μόνο....
Για τους Γιώργηδες που αγαπάνε τη Tudor....ανασυρμένο από το φωτό άλμπουμ μου ένα ρολοι που αποκτήθηκε πριν από 10+ χρόνια και έφυγε στη σωστή τιμή πριν περίπου 2 για να χρηματοδοτήσει βέβαια άλλη αγορά... Σας ακούω ήδη να φωνάζετε γιατί το έδωσα ....eta μηχανισμός που λόγω της πατινάς και του R μπρασελέ έγινε τρέλα συλλεκτικό...χμμμ δεν με συγκίνησε ποτέ πραγματικά για να μείνει μόνιμα στη συλλογή μου.
Σπύρο αν και δεν είμαι Γιώργος θα στο πω και των ΧαχαχαχχαΚαλά αυτό βρήκες να δώσεις? Θα απογειωθεί και άλλο
Παράθεση από: Spyoly στις Απρίλιος 03, 2020, 14:33:07 μμΓια τους Γιώργηδες που αγαπάνε τη Tudor....ανασυρμένο από το φωτό άλμπουμ μου ένα ρολοι που αποκτήθηκε πριν από 10+ χρόνια και έφυγε στη σωστή τιμή πριν περίπου 2 για να χρηματοδοτήσει βέβαια άλλη αγορά... Σας ακούω ήδη να φωνάζετε γιατί το έδωσα ....eta μηχανισμός που λόγω της πατινάς και του R μπρασελέ έγινε τρέλα συλλεκτικό...χμμμ δεν με συγκίνησε ποτέ πραγματικά για να μείνει μόνιμα στη συλλογή μου.Με μια φωτο,θα τη βγαλεις?
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 03, 2020, 14:35:12 μμΣπύρο αν και δεν είμαι Γιώργος θα στο πω και των ΧαχαχαχχαΚαλά αυτό βρήκες να δώσεις? Θα απογειωθεί και άλλοΔεν με έπειθε το ότι ένας eta μηχανισμός έφτασε να θεωρείται λόγω μαμάς εταιρείας συλλεκτικός,άλλωστε έφυγε στο εξαπλάσιο ποσό της αγοράς του μετά από 7-8 χρόνια χωρίς κουτί και χαρτιά....εκτέλεσε την αποστολή του με μεγάλη επιτυχία και σίγουρα βρήκε κάποιον που το εκτίμησε (και το πληρωσε🙃) περισσότερο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.