0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 27, 2020, 14:09:09 μμΠαράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 27, 2020, 10:58:43 πμSeiko για σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο λουμ και ωραίο λουράκι!!!Τι ωραιο λουμ...Το ρολοι ειν λουκουμ!!!!
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 27, 2020, 10:58:43 πμSeiko για σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο λουμ και ωραίο λουράκι!!!
Seiko για σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρες
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 27, 2020, 07:20:35 πμΚαλημέρεςΤο κοίταξα skroutz, μόνο 12 ευρώ?
Το κοίταξα skroutz, μόνο 12 ευρώ?
Παράθεση από: Sgw στις Μάρτιος 27, 2020, 14:30:35 μμΤο κοίταξα skroutz, μόνο 12 ευρώ?Σε κλέβουυυυυυυυυυυυυυυυυν
Ευχαριστώ παίδες!!Μέρες που ναι και καθόμαστε μέσα.. τουλάχιστον ας φορέσουμε κάνα ρολόϊ να μας ανεβάσει λίγο τη διάθεση Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραίο το Oris, Άλκη!
Παράθεση από: omegasnik στις Μάρτιος 27, 2020, 16:30:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)λιτο και ωραιο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.