Makis2020 και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό ΣΚ
Όταν προκύπτει χειρονακτική εργασία... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....χθες στην τράπεζα.Μπαίνεις με κράνος, γυαλιά μαύρα, μάσκα, και κανένας δεν πτοείται. Αλλος είναι πλέον ο εχθρός Και μέσα ? Νέκρα. Δυο υπάλληλοι, μόνον ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης Νίκο,το άλλο είναι σε καραντίνα!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οεοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 21, 2020, 15:54:05 μμΟεοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkVintage oeooo! Πολύ ωραίο! Δεκαετία 70;Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.