0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: P.I.T. στις Μάρτιος 21, 2020, 13:29:45 μμΖημιές κανεις!!!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 20, 2020, 16:18:40 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 20, 2020, 14:49:56 μμΚαλησπέρα σε όλους οεοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυνατό! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟεοοοοοοοοο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 20, 2020, 14:49:56 μμΚαλησπέρα σε όλους οεοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυνατό! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους οεοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό ΣΚ
Έχεις αυτή τη ρολογαρα!?
Ξινεις πληγες
....χθες στην τράπεζα.Μπαίνεις με κράνος, γυαλιά μαύρα, μάσκα, και κανένας δεν πτοείται. Αλλος είναι πλέον ο εχθρός Και μέσα ? Νέκρα. Δυο υπάλληλοι, μόνον ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 21, 2020, 15:02:51 μμ....χθες στην τράπεζα.Μπαίνεις με κράνος, γυαλιά μαύρα, μάσκα, και κανένας δεν πτοείται. Αλλος είναι πλέον ο εχθρός Και μέσα ? Νέκρα. Δυο υπάλληλοι, μόνον ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ελπίζω να μην τους είπες "ψηλά τα χέρια"!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.