Giorgos_I και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καρφώθηκα.Δεν το φόρεσα σήμερα!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 18, 2020, 21:50:04 μμ....γαντάκια, μασκούλα, και ......ψώνια. Οι μπανάνες είναι για το μαϊμού Rolex (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γαντακι στην ρολογαρα δεν έβαλες!
....γαντάκια, μασκούλα, και ......ψώνια. Οι μπανάνες είναι για το μαϊμού Rolex (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stefen στις Μάρτιος 18, 2020, 18:45:32 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωωωπ! Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ΔΕΝ λόγω ΜΗ ηλιακού ή κάνω λάθος; Γιά πες περισσότερα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Μάρτιος 18, 2020, 21:08:25 μμΠαράθεση από: stefen στις Μάρτιος 18, 2020, 18:45:32 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωωωπ! Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ΔΕΝ λόγω ΜΗ ηλιακού ή κάνω λάθος; Γιά πες περισσότερα.Και όμως κάνεις λάθος.Και ζαφείρι και solar και bluetooth και χρονόμετρα και perpetual calendar και διπλές ώρες και και και... (τα πάντα όλα της casio)!Και όλα αυτά σε μια πάρα πολύ λεπτή και ευκολοφόρετη κάσα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stefen στις Μάρτιος 18, 2020, 23:49:33 μμΠαράθεση από: iraklis.hellas στις Μάρτιος 18, 2020, 21:08:25 μμΠαράθεση από: stefen στις Μάρτιος 18, 2020, 18:45:32 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωωωπ! Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ΔΕΝ λόγω ΜΗ ηλιακού ή κάνω λάθος; Γιά πες περισσότερα.Και όμως κάνεις λάθος.Και ζαφείρι και solar και bluetooth και χρονόμετρα και perpetual calendar και διπλές ώρες και και και... (τα πάντα όλα της casio)!Και όλα αυτά σε μια πάρα πολύ λεπτή και ευκολοφόρετη κάσα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είχε και μπρασελέ?
Έχει αλλά τα μπρασελέ έχουνε φύγει προ πολλού απ' την ζωή μου Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιας και χθες το βράδυ είδα πολλές αναρτήσεις με smart watch, είπα να ανεβάσω μια και εγώ για το σχόλασμα από την εργασία..Καλημέρα!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.