0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα φόρεσα το προσφάτως αγορασμένο amphibia. Όμως παραήταν γυαλιστερό (κάσα και στεφάνη) και με ενοχλούσε κι έτσι πήρα ένα scotch bright και ιδού το αποτέλεσμα. Μου αρέσει πιο πολύ, τι λέτε; (αν και η φωτό απο κινήτο δεν βοηθάει)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα φόρεσα το προσφάτως αγορασμένο amphibia. Όμως παραήταν γυαλιστερό (κάσα και στεφάνη) και με ενοχλούσε κι έτσι πήρα ένα scotch bright και ιδού το αποτέλεσμα.
πολύ καλό φαίνεται, ειδικά η μπρούτζινη στεφάνη, ρίξε κ μια κοντινή όταν ευκαιρίσεις
Σήμερα φόρεσα το προσφάτως αγορασμένο amphibia. Όμως παραήταν γυαλιστερό (κάσα και στεφάνη) και με ενοχλούσε κι έτσι πήρα ένα scotch bright και ιδού το αποτέλεσμα. Μου αρέσει πιο πολύ, τι λέτε; (αν και η φωτό απο κινήτο δεν βοηθάει)
Ωραιο το Dakar Μιχαλη!Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.