0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 24, 2019, 15:16:01 μμΕεεε για καθηστε καλά , σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk....και ξέρεις, στην περίοδο των εορτών, αυξάνονται τα περιστατικά αυτοκτονιών (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εεεε για καθηστε καλά , σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 24, 2019, 17:47:59 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 24, 2019, 15:16:01 μμΕεεε για καθηστε καλά , σκεφτείτε και εμάς τους υπόλοιπους Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk....και ξέρεις, στην περίοδο των εορτών, αυξάνονται τα περιστατικά αυτοκτονιών (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Επίτηδες το κάνουν Γιώργο οι δυο τους για να μας προσηλυτίσουν και εμάς...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρονια πολλα κυριοι , πολλα και καλα. Υγεια...Ολα τα ρολογια υπεροχαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sorry για τη ποιότητα αλλά τραβάω με φωτογραφική 15 ετίας...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά,με υγεία με τις ρολογαρες σας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους
Το Grand Seiko παραπανω, ειναι εκπληκτικο!!!!!!
Παιδιά δεν ξέρω πολλά ακόμα για το ρολόι,Yema diver, 36mm,1972 χρόνια του ρολογιού κατάσταση NOS με small seconds. Είναι λίγο παλιό αλλά πανέμορφο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.