0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε κι εγώ φόρεσα την Άβυσσο!
Όλα όμορφα ρολόγια παιδιά...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: P.I.T. στις Δεκέμβριος 12, 2019, 13:13:06 μμε κι εγώ φόρεσα την Άβυσσο!Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο και με... ελληνικούς δεσμούς. Ποια είναι η εμπειρία σου, αξίζει τα λεφτά του; (θεωρώ πως είναι αρκετά ακριβό για μια εντελώς καινοφανή microbrand)
καλησπέρα!
Το avyssos και το fortis του PIT τα ζηλευω , δεν το κρυβω.Φυσικα και ολα τα υπολοιπα σημερα ειναι υπεροχααααααααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Δεκέμβριος 12, 2019, 15:10:30 μμΤο avyssos και το fortis του PIT τα ζηλευω , δεν το κρυβω.Φυσικα και ολα τα υπολοιπα σημερα ειναι υπεροχαααααααααααΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυστυχώς είμαστε μακριά και δεν μπορείς να τα δεις από κοντά. Αν σε φέρει ο δρόμος προς τα επάνω, πολύ ευχαρίστως!Το έφτιαξες το όμορφο Tissot;
Το avyssos και το fortis του PIT τα ζηλευω , δεν το κρυβω.Φυσικα και ολα τα υπολοιπα σημερα ειναι υπεροχαααααααααααΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς είμαστε μακριά και δεν μπορείς να τα δεις από κοντά. Αν σε φέρει ο δρόμος προς τα επάνω, πολύ ευχαρίστως!
Μπορεί να φταίει το νερό στα αυτιά από την πισίνα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.