TATAR και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω βρήκα το λουράκι του. Εκτός αν βρω το αυθεντικό racing της Omega. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες!!
Καλημέρα με κρύο!Στο Ω όντως το λουράκι ταιριάζει γάντι.Citizen πάουαααα! Λουράκι καινουριές για τον Βόστοκα.
Καλημερες.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Δεκέμβριος 11, 2019, 10:51:41 πμΚαλημερες.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο!!! Day - Date - Year ρολόι!!!
Καλημερες.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: sub50 στις Δεκέμβριος 11, 2019, 10:59:44 πμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Δεκέμβριος 11, 2019, 10:51:41 πμΚαλημερες.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο!!! Day - Date - Year ρολόι!!!Χαχαχχααχαχ τωρα το πιασαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Δεκέμβριος 11, 2019, 11:01:47 πμΠαράθεση από: sub50 στις Δεκέμβριος 11, 2019, 10:59:44 πμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Δεκέμβριος 11, 2019, 10:51:41 πμΚαλημερες.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο!!! Day - Date - Year ρολόι!!!Χαχαχχααχαχ τωρα το πιασαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ, .....όχι
Επρεπε να τον αφησεις με την αποριαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.