0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θάλασσα...εξού και οι ναυτικές σημαίες!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Δεκέμβριος 01, 2019, 20:50:36 μμΘάλασσα...εξού και οι ναυτικές σημαίες!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ μα και συ.Στειλε μου πμ , μην με κανεις ρεζιλι σε ολο το φορουμ χαχαχαχαχαΤο ηξερα , το ηξεραΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι πως μακάρι να το κερδίσει μέλος του φόρουμ μας η άλλου φόρουμ και γενικά κάποιος πραγματικά ωρολογόφιλος αλλά δεν το βλέπω..Είναι πολλά τα λεφτά του και οι κληρώσεις στη χώρα μας δεν ήταν ποτέ μα ποτέ fake!!Εδώ γελάμε ΌΛΟΙ!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Δεκέμβριος 01, 2019, 21:04:35 μμΤο θέμα είναι πως μακάρι να το κερδίσει μέλος του φόρουμ μας η άλλου φόρουμ και γενικά κάποιος πραγματικά ωρολογόφιλος αλλά δεν το βλέπω..Είναι πολλά τα λεφτά του και οι κληρώσεις στη χώρα μας δεν ήταν ποτέ μα ποτέ fake!!Εδώ γελάμε ΌΛΟΙ!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕλπιζω να διαψευσθεις αλλα δεν το πιστευω Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το εχω ψαξει , δεν ξερω τι παιζει , μολις το ειδα... https://www.kathimerini.gr/1053918/gallery/epikairothta/hours/megalos-diagwnismos-toy-hours-kerdiste-ena-roloi-a3ias-6950-eyrwΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τι μιλάτε ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.