0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα, θα πρέπει να έχει και ένα ωραίο ενθύμιο από την Ελβετία και από το πρώτο του ταξίδι. Και εσύ το ίδιο βέβαια.
Παράθεση από: sub50 στις Νοέμβριος 29, 2019, 12:07:01 μμΆρα, θα πρέπει να έχει και ένα ωραίο ενθύμιο από την Ελβετία και από το πρώτο του ταξίδι. Και εσύ το ίδιο βέβαια. Σοκολάτες; Τυριά; Γελάδια;Ρε άσε την Ελβετία και στείλτον Ιαπωνία να σου φέρει κάνα jdm Grand Seiko να γουστάρεις!
Δεν μπορώ να φανταστώ που πήγε το μυαλό σου Βαγγέλη, αλλά εγώ για σουγιάδες μίλαγα.
Καλό ΠΣΚ σε όλους μας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..... Το δικό μου μπορώ να πω με περηφάνια ότι έχει ένα σημάδι από πέτρα στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Live από Ελ.Βενιζελος(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάσου μύγδαλα! Γύρνα πίσω!
Ναι,πάει ο μεγάλος μου γιός Ελβετία με το σχολείο,για ένα πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχαχαχαχ όχι ρε σεις αλήθεια λέω, είναι το παρθενικό του ταξίδιΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.