watchman και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοραμε το βαρυ πυροβολικο σημερα Αλεξ;Γα μά τοΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρεπει ομως να κοψεις τα μανικια. Τετοιο κομματι αμαρτια να κρυβεταιΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 28, 2019, 14:41:46 μμΑααααα , εγω ειμαι ο πιο ωραιος γενικα.Ειχα ψηφιστει ο πιο ωραιος κακομουτσουνος του σχολειουΑυτό μου θυμίζει τον Βαγγέλη, που είχε ψηφιστεί ο 2ος καλύτερος moderator του φόρουμ.(την εποχή που είχαμε 2 ) Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αααααα , εγω ειμαι ο πιο ωραιος γενικα.Ειχα ψηφιστει ο πιο ωραιος κακομουτσουνος του σχολειου
πσσστ… άσε τα καλοπιάσματα τώρα επειδή σε ξεμπρόστιασα με τις ΕΤΑ! Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου!Το λουράκι είναι όντως βιλούδο και αρκετά λεπτό ώστε να μην ανεβάζει το ρολόι.όποιος θέλει πληροφορίες μου λέει να του στείλω.
Αυτό μου θυμίζει τον Βαγγέλη, που είχε ψηφιστεί ο 2ος καλύτερος moderator του φόρουμ.(την εποχή που είχαμε 2 )
Αλέξανδρε είναι πανέμορφο το B σου. Εξαιρετική επιλογή. Και το μανίκι όσο πρέπει κατ'εμε. Τον αφήνεις το άλλο να φαντάζεται το υπόλοιπο Καλημέρες με βροχερό καιρό σήμερα:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραιο το lorusΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης καλημέρα Ευχαριστώ καταρχάς,κατά δεύτερον περιμένεις πολύ βροχή αφού εξοπλιστηκες και με το κατάλληλο εργαλείο..Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 28, 2019, 22:48:12 μμΕπίσης καλημέρα Ευχαριστώ καταρχάς,κατά δεύτερον περιμένεις πολύ βροχή αφού εξοπλιστηκες και με το κατάλληλο εργαλείο..Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛες να είναι υπερβολή τα 600Μ;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μοιάζει λίγο με τη μαμά (για το ρολόι) Ελβετία.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.