0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sub50 στις Νοέμβριος 28, 2019, 09:43:38 πμΚαλημέρα και από εμένα.Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός με το συγκεκριμένο λουράκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο άνετα που έχω φορέσει. Βασίλη το λουράκι αυτό τα σπάει!!! Μάλιστα φαίνεται και με το μάτι ότι πρέπει να είναι μαλακό.Άλλο ένα μπράβο!!! στον γκουρού των λουριών.
Καλημέρα και από εμένα.Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός με το συγκεκριμένο λουράκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο άνετα που έχω φορέσει.
Καλημέρα και από εμένα.Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός με το συγκεκριμένο λουράκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο άνετα που έχω φορέσει.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αυτό το calculator το είχα πάρει στον γιό μου στην Γ΄δημοτικού. Σήμερα φοράει το 5600 , αλλά όταν έχει τεστ στα μαθηματικά το θυμάται και το τιμάει.
Είστε ωραίοι όλοι!!Αλλά πιο ωραίος είναι ο Ευρυάναξ που έχει να στολίζει τους πιο πολλούς καρπούς!!!
Αααααα , εγω ειμαι ο πιο ωραιος γενικα.Ειχα ψηφιστει ο πιο ωραιος κακομουτσουνος του σχολειου
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 28, 2019, 14:41:46 μμΑααααα , εγω ειμαι ο πιο ωραιος γενικα.Ειχα ψηφιστει ο πιο ωραιος κακομουτσουνος του σχολειουΑυτό μου θυμίζει τον Βαγγέλη, που είχε ψηφιστεί ο 2ος καλύτερος moderator του φόρουμ.(την εποχή που είχαμε 2 ) Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.