Wolf-, Dante80, Makis2020 και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερα φορεσαμεF-105W-1AAWG-M100SB-2AERW-800H-1AV (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα από τον Frankenstein. Ένα MIDO από τα 60΄s , με νέο μηχανισμό ΕΤΑ 2824.
Παράθεση από: nikonian στις Νοέμβριος 28, 2019, 09:08:48 πμΚαλημέρα από τον Frankenstein. Ένα MIDO από τα 60΄s , με νέο μηχανισμό ΕΤΑ 2824. Αν και με κολλάει λίγο το χρώμα, είναι πανέμορφο πραγματικά! Και σε άψογη κατάσταση.Καλορίζικο αν είναι καινούριο απόκτημα.Ευτυχώς που δήλωσες ότι έχεις τελειώσει με ΕΤΑ!
Καλημέρα και από εμένα.Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός με το συγκεκριμένο λουράκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο άνετα που έχω φορέσει.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: sub50 στις Νοέμβριος 28, 2019, 09:14:28 πμΠαράθεση από: nikonian στις Νοέμβριος 28, 2019, 09:08:48 πμΚαλημέρα από τον Frankenstein. Ένα MIDO από τα 60΄s , με νέο μηχανισμό ΕΤΑ 2824. Αν και με κολλάει λίγο το χρώμα, είναι πανέμορφο πραγματικά! Και σε άψογη κατάσταση.Καλορίζικο αν είναι καινούριο απόκτημα.Ευτυχώς που δήλωσες ότι έχεις τελειώσει με ΕΤΑ! Σωστός Βασίλη! Verba volant, sripta manent!
Καλημέρα και από εμένα.Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός με το συγκεκριμένο λουράκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο άνετα που έχω φορέσει.
Αν δεν μας το δωσεις να το φορεσουμε και μεις , δεν σε πιστευουμε
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.