Θα πω κάτι χωρίς να παρεξηγηθώ ...
Η γνώμη μου είναι ...
Ο καθένας κάνει στα ρολόγια του ότι θέλει ...
Ότι ,μα ότι και να κάνουμε στο κάθε ρολόι για να το ομορφύνουμε στα μάτια μας (λουράκια ,μπρασελέδες ,νατο ,σιλικόνες και πολλά αλλά...) ,έτσι όπως στο παραδίδει το εργοστάσιο όμορφο και με το «χαρακτήρα» του δεν πρόκειται να το κάνουμε !
Η κάθε μαρκα πριν το βγάλει στην παραγωγή το κάθε ρολόι ,μας έχει προλάβει αυτή σε άπειρες δοκιμές ...
Είναι ελάχιστες έως μηδενικές οι εξαιρέσεις στο παραπάνω που είπα ...
Υγ:γνώμη μου ,κρατήστε την ή αδιαφορήστε ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είναι ότι θα διαφωνήσω, αλλά ο κατασκευαστής θα προσφέρει το προϊόν του με μπρασελέ ή λουρί και άντε στα μεγάλα κέφια να δώσει μαζί ένα 2ο λουράκι ή nato.
Ο κατασκευαστής θα δώσει τις safe λύσεις, αυτές που θα κάνουν το ρολόι πιο θελκτικό στους περισσότερους. Δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα γούστα όλων. Με αυτό ως οδηγό συμπληρώνει την κάσα με το πιο "πασπαρτού" δέσιμο.
Εντάξει δεν θα βάλεις (ίσως) σε ένα Rolex Oyster Perpetual χρωματιστό nato και αυτό από μόνο είναι ένα ρολόι που δεν σηκώνει πολλά πολλά. Ή μάλλον δε σηκώνει τίποτα! Τουλάχιστον δεν έχω πετύχει φωτογραφίες τέτοιες. Από κει και πέρα π.χ. το moonwatch, επιδέχεται τόσες μα τόσες παραλλαγές σε λουράκια και nato που ανάλογα τη διάθεσή σου "φτιάχνεις" το ρολόι σου όπως θέλεις. Ανάλογα για το Seamaster 300m ή το sub ή... είναι ατελείωτος ο κατάλογος κατά τη γνώμη μου.
Και όχι μόνο σε ρολόγια των 4-5-10 χιλιάδων, αλλά ακόμα και στα seiko τα citizen τα Vostok!
Σκέψου έναν κόσμο χωρίς δυνατότητες mods σε vostok amphibia. Θα είχε νόημα να ζει κανείς σε έναν τέτοιο κόσμο;

Φιλικά, εννοείται όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως διάθεση αντιπαλότητας ή πρόκλησης!
Όσο για την άποψή σου, ασφαλώς και τη διαβάζω, εννοώ ... ανάμεσα στις λέξεις που λένε και καταλαβαίνω τι θες να πεις. Αλλά δεν είναι κάτι που θα δεχόμουν εύκολα να ζήσω. Π.χ. Περιμένω από μέρα σε μέρα να πάρω ρολόι στα χέρια μου, ρολόι που "κανείς" δεν έχει δει από κοντά στον πλανήτη και ήδη έχω κάνει κάποια αρχικά ψώνια σε λουράκια... περιμένοντας το θύμα μου!