0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα.Ωραίο αμάξι. Mitsubishi είναι;Με το μπρασελέ μου αρέσει περισσότερο κι από το seiko.
Παράθεση από: nikonian στις Νοέμβριος 21, 2019, 10:21:25 πμΚαλημέρα.Ωραίο αμάξι. Mitsubishi είναι;Με το μπρασελέ μου αρέσει περισσότερο κι από το seiko.Εδώ μιλάμε για ρολόγια!
ωπ! ωραιο!
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2019, 12:39:36 μμωπ! ωραιο!Είναι όντως
Παράθεση από: Thodorisklm στις Νοέμβριος 21, 2019, 12:59:16 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2019, 12:39:36 μμωπ! ωραιο!Είναι όντως Ειναι στο stop-go ; Καλα το ειπα; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 21, 2019, 13:04:25 μμΠαράθεση από: Thodorisklm στις Νοέμβριος 21, 2019, 12:59:16 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2019, 12:39:36 μμωπ! ωραιο!Είναι όντως Ειναι στο stop-go ; Καλα το ειπα; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά το είπες αλλά δεν είναι ....ταπεινό Quartz είναι...το stop and go δεν έχει νομίζω ημερομηνία και ημέρα
καλημέρα
Καλησπέρα κύριοι.Οι νέοι είναι ωραίοι και το παλιό είναι αλλιώς.(Μάριε πολύ ωραίο το G-SHOCK. Νίκο 5αρι και πάσης Ελλάδος. Αντώνη... τρεις δώδεκα τρεις έντεκα τρεις δεκαπέντε κι έντεκα. Εσείς όλοι με τα μουνορολόγια (moonwatches) αφήστε με ήσυχο! )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.