0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πάμε λίγο δυνατά για την κλήρωση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Νοέμβριος 20, 2019, 18:08:56 μμΓια πάμε λίγο δυνατά για την κλήρωση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπολύ ωραία κάθεται
Για πάμε λίγο δυνατά για την κλήρωσηΣτάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως ομορφο το ζαχαρι. Καλημέρες!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα κύριοι.Οι νέοι είναι ωραίοι και το παλιό είναι αλλιώς.(Μάριε πολύ ωραίο το G-SHOCK. Νίκο 5αρι και πάσης Ελλάδος. Αντώνη... τρεις δώδεκα τρεις έντεκα τρεις δεκαπέντε κι έντεκα. Εσείς όλοι με τα μουνορολόγια (moonwatches) αφήστε με ήσυχο! )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πανέμορφο και... μεγάλο για 5αρι.Προς TSU: Να το φοράς συχνότερα.
καλημέρα
Παράθεση από: P.I.T. στις Νοέμβριος 20, 2019, 23:08:50 μμΚαλησπέρα κύριοι.Οι νέοι είναι ωραίοι και το παλιό είναι αλλιώς.(Μάριε πολύ ωραίο το G-SHOCK. Νίκο 5αρι και πάσης Ελλάδος. Αντώνη... τρεις δώδεκα τρεις έντεκα τρεις δεκαπέντε κι έντεκα. Εσείς όλοι με τα μουνορολόγια (moonwatches) αφήστε με ήσυχο! )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δυνατό το Ζενίθ σου. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.