jimis και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 19, 2019, 22:30:57 μμΠαράθεση από: theodoxos στις Νοέμβριος 19, 2019, 22:13:49 μμείναι ρολόι του 2000, δουλεύει μια χαρά αν και δε το φόραγα για πολλά χρόνιαΚαι καλά έκανες Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι πολύ καλά έκανες!!Το nato ?? Δικό του ή το έχεις βάλει εσύ?
Παράθεση από: theodoxos στις Νοέμβριος 19, 2019, 22:13:49 μμείναι ρολόι του 2000, δουλεύει μια χαρά αν και δε το φόραγα για πολλά χρόνιαΚαι καλά έκανες Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι ρολόι του 2000, δουλεύει μια χαρά αν και δε το φόραγα για πολλά χρόνια
Νίκο,το καλα έκανες που του έγραψα είναι στο ότι δεν το φόραγε τόσα χρόνιαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι περλον το οποίο μου ήρθε σε λάθος χρώμα από Κίνα... ειχα παραγγείλει ένα μπλε-γκρι πολύ πιο ουδέτερο.
Καλημερες!!
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 20, 2019, 12:28:43 μμΚαλημερες!!....κούρδισέ τον.
Για πάμε λίγο δυνατά για την κλήρωση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.