0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Σεπτέμβριος 04, 2019, 08:46:34 πμκαλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωωω... Καλορίζικο!Πρέπει να μας κάνεις παρουσίαση!!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Σεπτέμβριος 04, 2019, 08:46:34 πμκαλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο το Arnie..εντυπώσεις;Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Σεπτέμβριος 04, 2019, 08:46:34 πμκαλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άλλο ένα ωραίο SEIKO στην συλλογή σου!Καλοφόρετο.
ωραιο,πληροφοριες?
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2019, 15:23:30 μμωραιο,πληροφοριες?Το έχετε ξαναδεί.Ένα παλιό κουρδιστό technos που βρήκε φίλος σε κατάσταση καινούριου στο Μοναστηράκι και μου το έκανε δώρο.Δεν ξέρω δυστυχώς περισσότερα για χρονολογίες κλπ.
Εγώ δυστυχώς δεν ιδέα τι παίζει. Εννοώ υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που ξέρουν και πωλητές και γενικά ποιούς και τι να εμπιστευτούν!
Παράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 04, 2019, 15:27:06 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2019, 15:23:30 μμωραιο,πληροφοριες?Το έχετε ξαναδεί.Ένα παλιό κουρδιστό technos που βρήκε φίλος σε κατάσταση καινούριου στο Μοναστηράκι και μου το έκανε δώρο.Δεν ξέρω δυστυχώς περισσότερα για χρονολογίες κλπ. Βασίλη οοοοοποτε βρεις χρόνο (και όποιος άλλος φίλος θέλει) πρέπει να πάμε να περπατήσουμε εκεί.εχω πάει και εγώ αλλά μόνος δεν λέει!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Πολύ ωραίο και vfm..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.