0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Αύγουστος 25, 2019, 21:43:44 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μακρυμανικο...?!!
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Αύγουστος 18, 2019, 00:11:35 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφη φωτογραφία..Είναι λίγες οι φωτογραφίες αυτού του ρολογιού που τονίζουν τις πράσινες αποχρώσεις του..Όσο για το λουράκι έχω δοκιμάσει στο δικό μου πολλά το έχω δει και με μπρασελε και τελικά μόνο το δικό του του πάειΒασίλης
Παράθεση από: pugman στις Αύγουστος 25, 2019, 20:48:20 μμΒαγγέλη να το χαίρεσαι!!!Τα seiko έχουν τη τιμητική τους τελευταία.Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 25, 2019, 23:30:24 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 25, 2019, 20:36:19 μμ[/quote(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντώνη, Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ! Είχα καιρό να το φορέσω, είναι ρολογάρα το άτιμο.Πολύ όμορφο,είναι η <πολιτική> έκδοση του χρονογράφου της RAF? Μόνο η στεφανη αλλάζει.
Βαγγέλη να το χαίρεσαι!!!Τα seiko έχουν τη τιμητική τους τελευταία.
Παράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 25, 2019, 20:36:19 μμ[/quote(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντώνη, Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ! Είχα καιρό να το φορέσω, είναι ρολογάρα το άτιμο.
[/quote(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα! Καλή δύναμη σε όσους επέστρεψαν Καλά μπάνια σε όσους συνεχίζουν(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jiorg στις Αύγουστος 27, 2019, 11:57:18 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.