Adeto και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: grecellin στις Απρίλιος 11, 2012, 14:36:25 μμΕσκασε μυτη ο κουνελος και μου αφησε αυτο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Σημ. Ελπίζω να μην τον κράτησες για στιφάδο -τον κούνελο- μπας και φέρει και από εδώ τίποτα )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικά ο κούνελος αποδείχτηκε ικανότατος πράκτορας. Άρπαξε το Ανώνυμο και έγινε... λαγός
Εσκασε μυτη ο κουνελος και μου αφησε αυτο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Σημ. Ελπίζω να μην τον κράτησες για στιφάδο -τον κούνελο- μπας και φέρει και από εδώ τίποτα )
Τελικά ο κούνελος αποδείχτηκε ικανότατος πράκτορας. Άρπαξε το Ανώνυμο και έγινε... λαγός
Παράθεση από: grecellin στις Απρίλιος 22, 2012, 11:51:49 πμΠαράθεση από: grecellin στις Απρίλιος 11, 2012, 14:36:25 μμΕσκασε μυτη ο κουνελος και μου αφησε αυτο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Σημ. Ελπίζω να μην τον κράτησες για στιφάδο -τον κούνελο- μπας και φέρει και από εδώ τίποτα )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικά ο κούνελος αποδείχτηκε ικανότατος πράκτορας. Άρπαξε το Ανώνυμο και έγινε... λαγός Κώστα ομορφάντρα μου καλορίζικο !Τρομερό κομμάτι να το χαρείς με υγεία και να του κάνεις τεράστια προίκα απο λουριά γιατί το τραβάει όσο δεν πάει ...πολύ καλή αγορά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Eχουμε κανα λινκ με πληροφοριες?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.