0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....σήμερα, άφησα την Ferrari, για ένα διαφορετικό(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Spyoly στις Μάρτιος 05, 2019, 14:34:46 μμΆρτι αφιχθένΠρώτο SEIKO μετά από δεκαετίες....εν όψη καλοκαιριούΑσύλληπτη ποιότητα για την τιμή του...Θα ακολουθήσουν σύντομα τα σχέδια μου για μοντα που αφορούν λουράκι,κρύσταλλο και δείκτες🙃 Ίσως και όχι τώρα που το παρατηρώ καλύτερα (αν και έχουν ήδη έχουν παραγγελθεί) ΕυχαριστωΘα ετοιμάσω κάτι σύντομαΓια την ώρα nato strap άμεσα μιας και το λουράκι είναι το μόνο που υπολήπτεται του συνόλου...Ωπ ! Καλορίζικο Στα χρώματα της άγριας φουρτουνιασμένης θάλασσας Να το χαρείς, και να κάνεις και παρουσίαση
Άρτι αφιχθένΠρώτο SEIKO μετά από δεκαετίες....εν όψη καλοκαιριούΑσύλληπτη ποιότητα για την τιμή του...Θα ακολουθήσουν σύντομα τα σχέδια μου για μοντα που αφορούν λουράκι,κρύσταλλο και δείκτες🙃 Ίσως και όχι τώρα που το παρατηρώ καλύτερα (αν και έχουν ήδη έχουν παραγγελθεί)
εάν δεν κάνω λάθος η παραπάνω είναι η 997 όποτε το κλειδί πρέπει να είναι αυτο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....σήμερα, άφησα την Ferrari, για ένα διαφορετικό
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 05, 2019, 15:41:14 μμ....σήμερα, άφησα την Ferrari, για ένα διαφορετικόΔυνατό εργαλείο...το seiko
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.