Giorgos_I και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σαςΤο ψωφόκρυο μας έκλεισε πάλι μέσα.
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Ericsson t68m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τίποτα. Απλά παίζω και συγκρίνω τα ομαζάκια μου.Tisell vs Kienzle. Korea vs Germany. Και τα δυο στα +-2" /μέρα. Και τα δυο Miyota. Και τα δυο τα γουστάρω.
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 17, 2019, 15:32:26 μμΚαλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Ericsson t68m μου χρησιμοποιώντας TapatalkSpaceVagg!
Και με το σωστό πουκάμισο ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 17, 2019, 15:32:26 μμΚαλησπέρα!Στάλθηκε από το Ericsson t68m μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑχα!!! Κεφάτο σε βρίσκω. Κούρασέ το λίγο. Του αξίζει
Καλησπέρα!Στάλθηκε από το Ericsson t68m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 17, 2019, 16:16:51 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 17, 2019, 15:32:26 μμΚαλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Ericsson t68m μου χρησιμοποιώντας TapatalkSpaceVagg!Ωραιοτατος Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.